۸ آذر ۱۴۰۰، ۳:۴۸

درپی بروز سویه جدید کرونا صورت گرفت؛

درخواست انگلیس برای نشست فوق العاده وزیران بهداشت گروه هفت

درخواست انگلیس برای نشست فوق العاده وزیران بهداشت گروه هفت

وزیر بهداشت انگلیس برگزاری نشست فوق العاده وزیران بهداشت کشورهای عضو گروه هفت در پی شناسایی سویه جدید ویروس کرونا در آفریقای جنوبی را خواستار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، وزیر بهداشت انگلیس خواستار برگزاری نشست فوق العاده وزیران بهداشت کشورهای گروه هفت در پی شناسایی گونه جدید ویروس کرونا با نام «اومیکرون» شد.

بر اساس این گزارش، «ساجد جاوید» از همتایان خود در کشورهای عضو گروه هفت خواست تا به منظور بررسی تحولات پیرامون سویه جدید ویروس کرونا نشست فوق العاده برگزار نمایند.

این در حالی است که دولت انگلیس پیش از این از اتخاذ تدابیر جدیدی برای کند کردن شیوع سویه جدید کرونا خبر داده بود.

تشدید تدابیر احتیاطی درباره مسافران ورودی به انگلیس و استفاده از ماسک در اماکن و حمل و نقل عمومی از جمله این تدابیر بود.

در همین حال، سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که هنوز اطلاعاتی که نشان دهد سویه اومیکرون کرونا نسبت به سویه دلتا شدیدتر و خطرناک‌تر است در اختیار ندارد.

سازمان بهداشت جهانی روز یکشنبه در بیانیه‌ای افزود: هنوز مشخص نیست سویه اومیکرون قدرت انتقال بیشتری در مقایسه با دیگر سویه ها از جمله دلتا داشته باشد.

این بیانیه می‌افزاید که برخی مناطق آفریقای جنوبی که سویه اومیکرون در آنها شناسایی شده شاهد افزایش موارد ابتلاء به کرونا بوده اند و کارشناسان مشغول بررسی هستند که آیا این امر با سویه اومیکرون در ارتباط است یا عوامل دیگری در پشت آن است.

سازمان بهداشت جهانی همچنین گفت: هنوز روشن نیست که آیا اومیکرون در مقایسه با دیگر سویه ها از جمله دلتا وضعیت سلامت مبتلایان را با خطر بیشتری مواجه می‌کند. بعید نیست علت افزایش شمار مبتلایان در بیمارستان‌های جنوب آفریقا افزایش شمار کلی مبتلایان و نه ابتلای آنها به سویه اومیکرون باشد.

این سازمان افزود که اطلاعاتی در اختیار ندارد که نشان دهد عوارض سویه اومیکرون با عوارض مبتلایان به سویه های دیگر کرونا تفاوت دارد و تعیین میزان خطرناک بودن سویه جدید آفریقایی به زمانی بین چند روز تا چند هفته نیاز دارد.

سازمان بهداشت جهانی در عین حال تاکید کرد که نمایندگان این سازمان با تیمی از کارشناسان فنی مشغول بررسی میزان تأثیرگذاری سویه جدید آفریقایی بر کارایی واکسن‌های موجود هستند و واکسن‌های مورد استفاده در حال حاضر همچنان عامل حیاتی برای کاهش ابتلای شدید و مرگ و میر هستند.

کد خبر 5363209

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha